Trgovina HYDRANGEA QUERC “Ice Crystal”

HYDRANGEA QUERC “Ice Crystal”

VELIČINA BILJKE: cca 40cm

17,00 

NC u 30 dana: 20,00 

1 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌸 Hortenzija (Hydrangea) Quercifolia “Ice Crystal” 

Hortenzija Quercifolia “Ice Crystal” donosi zapanjujuću ljepotu i eleganciju u vaš vrt s svojim prekrasnim cvjetovima i teksturiranim lišćem. Ova sorta hortenzije privlači poglede svojom čarobnom pojavom i čini svaki eksterijer očaravajućim.

Ključne Značajke:

  • Ledeno Bijeli Cvjetovi: Hortenzija “Ice Crystal” obiluje cvjetovima čistog bijelog sjaja koji podsjećaju na čarobnu ledenu bajku. Njihova delikatna ljepota dodaje romantičan i svježi element u vrt, stvarajući ugodnu atmosferu.
  • Teksturirano Lišće: Lišće ove hortenzije ima karakterističnu teksturu slobodnošću koja podsjeća na hrastovo lišće. Ova tekstura pruža dodatnu dubinu i interes svakom vrtu, stvarajući slojevitu i raznoliku estetiku.
  • Izdržljivost: Hortenzija Quercifolia “Ice Crystal” je izuzetno izdržljiva biljka koja dobro podnosi različite uvjete uzgoja. Otporna je na vrućinu i sušu te može uspješno rasti u različitim vrstama tla, čineći je pouzdanim izborom za raznolike vrtove i krajolike.
  • Dugotrajno Cvjetanje: Cvjetovi ove hortenzije traju dugo tijekom ljeta, pružajući kontinuiranu ljepotu i boju u vašem vrtu. Njihova prisutnost obogaćuje okoliš i privlači leptire i druge oprašivače, čineći vaš vrt živopisnim i živahnim.

🌱 Kako Brinuti:

  • Posadite Hortenziju Quercifolia “Ice Crystal” na sunčano ili polusjenovito mjesto s dobro dreniranim tlima.
  • Redovito zalijevajte biljku tijekom sušnih razdoblja kako biste održali tlo vlažnim.
  • Održavajte biljku oblikovanom i uklanjajte suhe cvjetove kako biste potaknuli novo cvjetanje i očuvali njezinu ljepotu.

🌸 Uživanje u Ljepoti: Hortenzija Quercifolia “Ice Crystal” donosi ledenu čaroliju u vaš vrt svojim prekrasnim cvjetovima i teksturiranim lišćem. Njezina prisutnost stvara ugodnu i romantičnu atmosferu, pružajući vam mjesto za opuštanje i uživanje.

🏡 Idealna za:

  • Vrtlare koji traže biljku s prekrasnim cvjetovima i zanimljivim lišćem za svoj vrt ili krajolik.
  • Osobe koje vole biljke koje pružaju dugotrajno cvjetanje i privlače leptire i druge oprašivače.
  • Dekoriranje vrtova s biljkama koje pružaju svježinu i eleganciju te stvaraju opuštajuću atmosferu.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.