Trgovina FOTHERGILLA “Major”

FOTHERGILLA “Major”

SKU: 3098

VELIČINA BILJKE:  cca 30cm

18,40 

NC u 30 dana: 23,00 

7 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌿 Fothergilla major 

Fothergilla major je predivna biljka koja će unijeti jedinstvenu ljepotu i eleganciju u vaš vrt svojim šarmantnim cvjetovima i atraktivnim listovima.

Ključne Značajke:

  • Šarmantni Cvjetovi: Fothergilla major proizvodi šarmantne, pahuljaste cvjetove koji obično dolaze u nijansama bijele ili krem boje. Njihov delikatan izgled čini ih nevjerojatno privlačnim i estetski ugodnim.
  • Atraktivni Listovi: Listovi ove biljke imaju zanimljivu teksturu i prekrasnu jesensku boju, često prelazeći u nijanse crvene, žute i narančaste boje. Njihova raznolikost i ljepota čine Fothergillu major primamljivom tijekom cijele godine.
  • Prilagodljivost Uzgoja: Fothergilla major je prilagodljiva biljka koja dobro uspijeva u različitim uvjetima uzgoja. Može se uzgajati u različitim tipovima tla i podnosi različite razine sunčeve svjetlosti, čineći je pogodnom za mnoge vrtove.
  • Privlačnost za Divlji Svijet: Cvjetovi Fothergille major privlače leptire i pčele, doprinoseći ekološkoj raznolikosti vašeg vrta i privlačeći divlji svijet u vašu okolinu.

🌱 Kako Brinuti:

  • Sadite Fothergillu major na sunčano ili polusjenovito mjesto u vrtu, gdje će imati dovoljno svjetla za zdrav rast i cvjetanje.
  • Redovito zalijevajte biljku tijekom suhih razdoblja, posebno tijekom prvih godina nakon sadnje, kako biste potaknuli razvoj korijenja.
  • Gnojite biljku u rano proljeće kako biste potaknuli bujan rast i obilan cvat.

🌸 Uživanje u Cvjetanju: Fothergilla major pruža vam priliku da uživate u šarmantnim cvjetovima i atraktivnim listovima tijekom cijele vegetacijske sezone, unoseći osjećaj ljepote i harmonije u vaš vrt.

🏡 Idealna za:

  • Vrtlare koji traže biljku s šarmantnim cvjetovima i atraktivnim listovima za svoj vrt.
  • Osobe koje žele dodati boju i teksturu u svoj vrt ili dvorište.
  • Dekoriranje vrtova s biljkama koje privlače divlji svijet i unose osjećaj ljepote.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.