EUPHORBIA CY.”Silver Swan”

SADNJA:teglirana sadnica kroz cijelu godinu

ZALIJEVANJE: Potrebno je redovito zalijevanje – tjedno ili češće u ekstremnim vrućinama.

RAST: 75 cm

VELIČINA SADNICE: 30 cm/fi 15 cm

11,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

EUPHORBIA CY.”Silver Swan”

Euphorbia ‘Silver Swan’ je zimzelena višegodišnja biljka poznata po svojim atraktivnim srebrno-sivim lišćem i svojim kontrastnim izgledom. Evo nekoliko ključnih informacija o Euphorbia ‘Silver Swan’:

  1. Opis biljke: Euphorbia ‘Silver Swan’ je kompaktna, grmolika biljka koja obično naraste do visine od oko 30-40 centimetara i širine od oko 40-50 centimetara. Karakterizira je srebrno-sivo lišće s bijelim rubovima, što joj daje atraktivan izgled.
  2. Cvjetanje: Tijekom proljeća, Euphorbia ‘Silver Swan’ može proizvesti male, svijetložute cvjetove. Cvjetovi su neupadljivi, ali dodaju dodatni interes biljci. Nakon cvjetanja, može doći do formiranja malih plodova.
  3. Uzgoj: Euphorbia ‘Silver Swan’ preferira puno sunca ili blagu polusjenu. Dobro se snalazi u dobro dreniranom tlu, a otporna je na suše nakon što se dobro uspostavi. Ova biljka obično ne zahtijeva puno održavanja.
  4. Njega: Održavanje Euphorbia ‘Silver Swan’ uključuje redovito zalijevanje tijekom sušnih razdoblja i povremeno gnojenje kako bi se potaknuo zdrav rast. Biljka je obično otporna na bolesti i štetočine.
  5. Korištenje: Euphorbia ‘Silver Swan’ je popularna biljka za kamenjare, suhe vrtove, obrube ili cvjetnjake. Njeno srebrno-sivo lišće može pružiti lijep kontrast u vrtu ili pejzažu.

Euphorbia ‘Silver Swan’ je atraktivna biljka s jedinstvenim lišćem koja može dodati interes i teksturu u vrt ili pejzaž. Uz pravilnu njegu, može biti pouzdan dodatak vašem vrtu ili pejzažu.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.