DIANTHUS

SKU: N/A

VELIČINA BILJKE: cca fi 8 cm / 15 cm

ZALIJEVANJE: umjereno

SADNJA: teglirane sadnice u bilo koje doba godine

4,00 

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

DIANTHUS

Preferira sunčano mjesto na otvorenom prostoru, gdje će dobiti najviše svjetlosti i poticaja za bujan rast. Također je važno osigurati dobru drenažu tla kako bi se izbjeglo zadržavanje viška vlage oko korijena biljke.

Održavanje  je prilično jednostavno. Ova biljka preferira umjereno zalijevanje, pa je važno izbjegavati prekomjerno zalijevanje kako ne bi došlo do truljenja korijena. Cvjetovi često cvjetaju tijekom proljeća i ljeta, pa se u tom razdoblju preporučuje redovito zalijevanje.

Veličina može biti kompaktna i doseći visinu od 20-30 cm. Njezini cvjetovi su obično svijetlo ružičaste boje, a često imaju blagu crtu tamnije boje prema središtu. Ova nježna nijansa daje im dodatnu privlačnost.

Dianthus  je obično otporan cvijet koji rijetko pati od štetnika ili bolesti. No, povremeno pregledajte biljku kako biste uočili eventualne znakove napada štetnika i poduzmite mjere za njihovo suzbijanje ako je potrebno.

Dianthus je rod cvjetnica u obitelji Caryophyllaceae. Od 300 vrsta, većina je autohtona za Europu i Aziju, nekoliko ih je domorodno u sjevernoj Africi, a jedna alpska vrsta je autohtona za arktičke regije Sjeverne Amerike.

Mnoge su zeljaste trajnice, ali dostupne su i neke otporne jednogodišnjice i dvogodišnjice, te čak nekoliko koje su svrstane u patuljaste grmove.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
SORTA

Bicolour, Crvena, Pink, Bijelo/Crvena

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.