Trgovina PHILODENDRON “McColley’s Finale”

PHILODENDRON “McColley’s Finale”

SKU: 2740

VELIČINA BILJKE: cca fi 12 cm

ZALIJEVANJE: umjereno

15,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

PHILODENDRON “McColley’s Finale”

Je prekrasna biljka poznata po svojim elegantnim listovima i jedinstvenom izgledu. Ova vrsta Philodendrona ističe se atraktivnim lišćem koje mijenja boju ovisno o starosti lista. Mladi listovi su u početku narančaste i crvene boje koja s vremenom prelazi u tamno zelenu te na taj način obogaćuju prostor razigranim kontrastom.

Preferira svijetlo, indirektno svjetlo u zatvorenom prostoru ili djelomičnu hladovinu. Ova biljka voli toplije uvjete i dobro podnosi suhoću zraka.

Održavanje biljke je relativno jednostavno. Redovito zalijevanje je potrebno kako bi se održala vlažnost tla, ali je važno izbjegavati prekomjerno zalijevanje koje može dovesti do truljenja korijena. Preporučuje se provjeravati vlažnost tla prije zalijevanja i pridržavati se načela umjerene vlažnosti.

Biljka može doseći visinu od 30-60 cm, ovisno o uvjetima uzgoja. Njeni listovi su jedinstvenog izgleda s prekrasnim nijansama crvene, narančaste i zelene boje koje stvaraju šarmantan i upečatljiv efekt. Ova biljka će sigurno privući pažnju svojim dekorativnim izgledom.

PhiloDendron “McColley’s Finale” je obično otporna biljka koja rijetko pati od štetnika ili bolesti. No, povremeno provjeravajte njezino lišće kako biste uočili eventualne znakove problema i poduzmite potrebne mjere kako bi očuvali njezinu vitalnost.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.