Trgovina CLEMATIS CIRR. “Freckles”

CLEMATIS CIRR. “Freckles”

SKU: 3055

VELIČINA BILJKE: FI 17 / 75cm

 

20,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌿 Clematis cirrhosa “Freckles” 

Clematis cirrhosa “Freckles” je iznimna penjačica koja osvaja svojim šarmantnim cvjetovima i dodaje raznobojnu notu u vaš vrt tijekom zimskih mjeseci.

Ključne Značajke:

  • Šarmantni Cvjetovi: Clematis cirrhosa “Freckles” oduševljava svojim zanimljivim cvjetovima prekrivenim pjegama, koji dodaju nevjerojatan vizualni interes u vrtu, posebno tijekom zimskih mjeseci.
  • Zimska Cvatnja: Ova sorta Clematisa je iznimno vrijedna jer cvate tijekom zime, pružajući vašem vrtu svježinu i ljepotu u vrijeme kada većina biljaka miruje.
  • Penjući Rast: Clematis cirrhosa “Freckles” je penjačica koja se lako penje po potporama, poput ograde, pergole ili zidova, stvarajući impresivan vizualni efekt i dodajući vertikalni interes u vrtu.
  • Nisko Održavanje: Ova biljka zahtijeva minimalno održavanje, a jednom uspostavljena, pružit će vam godinama zadovoljstva svojom izdržljivošću i ljepotom.

🌺 Kako Brinuti:

  • Clematis cirrhosa “Freckles” preferira dobro drenirano tlo i sunčano ili polusjenovito mjesto.
  • Redovito zalijevajte tijekom suhih razdoblja kako biste održali vlažnost tla, ali izbjegavajte prekomjerno zalijevanje, posebno u hladnijim mjesecima.
  • Uklanjajte suhe ili oštećene izdanke kako biste potaknuli zdrav rast i cvjetanje.
Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.