Trgovina EXOCHORDA RAC. “Niagara”

EXOCHORDA RAC. “Niagara”

SKU: 3062

VELIČINA BILJKE: FI 17 / 30cm

12,60 

NC u 30 dana: 14,00 

1 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

EXOCHORDA RAC. “Niagara”

Exochorda Racemosa “Niagara” je prekrasna biljka poznata po svojim obilnim cvjetovima koji stvaraju spektakularan prikaz u proljeće. Ova sorta, prepoznatljiva po svojim čarobnim cvjetovima, dodaje eleganciju i ljepotu svakom vrtu.

Ključne Značajke:

  • Obilno Cvjetanje: Exochorda Racemosa “Niagara” obilno cvjeta u proljeće, prekrivajući grane obiljem bijelih cvjetova. Njihova čarobna pojava stvara spektakularan prikaz i čini ovu biljku nezaobilaznom u proljetnom vrtu.
  • Elegantan Rast: Ova sorta exochorde raste na elegantan način, stvarajući vitki grm s gusto raspoređenim granama. Njen graciozan izgled čini je privlačnom biljkom za ukrašavanje vrtnih prostora.
  • Niski Zahtjevi: Exochorda Racemosa “Niagara” je jednostavna za održavanje i nije zahtjevna biljka. Sadrži se u gotovo svim vrstama tla i preferira sunčana ili blago zasjenjena mjesta.

🌱 Kako Brinuti:

  • Posadite Exochorda Racemosa “Niagara” na sunčano ili blago zasjenjeno mjesto u dobro dreniranom tlu.
  • Redovito zalijevajte biljku tijekom sušnih razdoblja, posebno tijekom prvih godina rasta.
  • Nakon cvatnje, lagano obrežite grane kako biste potaknuli zdrav rast i bolje cvjetanje sljedeće godine.

🌸 Uživanje u Proljetnom Cvatu: Exochorda Racemosa “Niagara” unosi čaroliju proljeća u vaš vrt s obiljem svojih prekrasnih cvjetova. Njezina elegantna pojava i bujno cvjetanje stvaraju romantičnu atmosferu i čine je nezaobilaznim izborom za ljubitelje vrtova.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.