Trgovina LEUCOTHOE WALTERI “Dark Diamond”

LEUCOTHOE WALTERI “Dark Diamond”

SKU: 3058

VELIČINA BILJKE: cca 25 cm / FI 17

8,80 

NC u 30 dana: 11,00 

10 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌿 Leucothoe walteri “Dark Diamond” 

Leucothoe walteri “Dark Diamond” je izvanredan grm koji unosi eleganciju i duboku boju u vaš vrt svojim tamnim lišćem i privlačnim oblikom.

Ključne Značajke:

  • Tamno Lišće: Leucothoe walteri “Dark Diamond” oduševljava svojim tamnim, gotovo crnim lišćem koje stvara kontrastni i dramatični izgled u vrtu, posebno u kombinaciji s drugim biljkama.
  • Svježina Tijekom Cijele Godine: Leucothoe walteri “Dark Diamond” zadržava svoje tamno lišće tijekom cijele godine, pružajući kontinuirani kontrast i interes u vrtu čak i tijekom zimskih mjeseci.
  • Niska Održavanja: Ova biljka je prilično otporna i zahtijeva minimalno održavanje, što je čini idealnim izborom za vrtlare svih razina iskustva.

🌺 Kako Brinuti:

  • Postavite Leucothoe walteri “Dark Diamond” na mjesto s djelomičnom ili punom sjena, gdje će biti zaštićen od izravnog sunca.
  • Redovito zalijevajte tijekom suhih razdoblja, posebno tijekom ljetnih vrućina.
  • Održavajte tlo vlažnim, ali dobro dreniranim, kako biste spriječili stajaću vodu oko korijena.
Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.