Trgovina EDGEWORTHIA CHRYS. “Honey Sunshine”

EDGEWORTHIA CHRYS. “Honey Sunshine”

SKU: 3056

VELIČINA BILJKE: cca 25cm / FI 13

13,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌿 Edgeworthia chrysantha “Honey Sunshine”

Edgeworthia chrysantha “Honey Sunshine” je izuzetna biljka koja osvaja svojim očaravajućim cvjetovima i dodaje sunčani sjaj u vaš vrt.

Ključne Značajke:

  • Čarobni Cvjetovi: Edgeworthia chrysantha “Honey Sunshine” proizvodi prekrasne cvjetove bogate zlatnožute boje, koji unose svježinu i toplinu u vaš vrt. Njihov neodoljivi miris privlači leptire i pčele.
  • Zimski Cvjetovi: Ova sorta Edgeworthije cvate tijekom zimskih mjeseci, pružajući vašem vrtu raskošan i neobičan cvjetni prikaz u vrijeme kada većina biljaka mirova.
  • Ukrasni Grm: Edgeworthia chrysantha “Honey Sunshine” je kompaktan grm s gustom krošnjom, savršen za postavljanje uz staze, u blizini terasa ili kao dio ukrasnog vrtnog aranžmana.
  • Niska Održavanja: Ova biljka je prilično otporna i zahtijeva minimalno održavanje. Jednom uspostavljena, donijet će vam godinama radosti svojim izdržljivim i elegantnim izgledom.

🌺 Kako Brinuti:

  • Edgeworthia chrysantha “Honey Sunshine” preferira dobro drenirano tlo i mjesto s djelomičnom ili punom sunčevom svjetlošću.
  • Redovito zalijevajte tijekom suhih razdoblja kako biste održali vlažnost tla, posebno tijekom ljeta.
  • Povremeno uklanjajte suhe ili oštećene izboje kako biste potaknuli zdrav rast i obilan cvat.
Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.