HYDRANGEA PAN “Gardenlights”

SKU: 3059

VELIČINA BILJKE: cca fi 19 / 50cm

25,00 

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌿 Hortenzija paniculata “Gardenlights”

Hortenzija paniculata “Gardenlights” donosi čarobnu igru boja i svjetlosti u vaš vrt svojim prekrasnim cvjetovima i elegantnim izgledom.

Ključne Značajke:

  • Raskošni Cvjetovi: Hortenzija paniculata “Gardenlights” oduševljava svojim obiljem cvjetova koji formiraju izuzetno velike cvjetne busove, stvarajući spektakularan prikaz boja i oblika u vašem vrtu.
  • Promjenjive Boje: Cvjetovi ove hortenzije započinju kao svijetlo bijeli, a zatim postupno prelaze u nijanse ružičaste, stvarajući očaravajući prijelaz boja tijekom sezone cvatnje.
  • Izdržljivost i Otpornost: Hortenzija paniculata “Gardenlights” je izuzetno otporna biljka koja uspijeva u različitim uvjetima uz minimalno održavanje, čineći je idealnim izborom za vrtlare svih razina iskustva.
  • Upečatljiv Vizualni Efekt: Veliki cvjetovi ove hortenzije pružaju upečatljiv vizualni efekt u vrtu, privlačeći poglede i dodajući eleganciju i sofisticiranost svakom prostoru.

🌺 Kako Brinuti:

  • Postavite Hortenziju paniculatu “Gardenlights” na sunčano ili polusjenovito mjesto u vrtu, gdje će dobiti dovoljno svjetla za bujni rast i cvatnju.
  • Redovito zalijevajte tijekom sušnih razdoblja, posebno tijekom ljetnih vrućina, kako biste održali tlo vlažnim.
  • Povremeno dodajte gnojivo kako biste potaknuli zdrav rast i obilnu cvatnju.
Dodatne informacije
Težina 1 kg
SORTA

PINKLIGHT, REDLIGHT

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.