HOYA SPECIAL

SKU: N/A

12,00 

NC u 30 dana: 15,00 

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌿 Hoje – Izvrsne ljepotice za Vaš unutarnji raj!

 

Transformirajte svoj unutarnji prostor prisutnošću očaravajućih Hoja, poznatih po svojem prekrasnom lišću i šarmantnom cvatu.

Ključne značajke:

  • Egzotično lišće: Hoje se ponose bujnim, sjajnim listovima različitih oblika, veličina i tekstura, dodajući dodir tropske elegancije svakom unutarnjem uređenju.
  • Nježno cvjetanje: Poznate po svojim skupinama nježnih, zvjezdastih cvjetova, Hoje Vaš prostor ispunjavaju prekrasnim mirisom i daškom prirodne ljepote.
  • Prilagodljivi rast: Hoje pokazuju raznolike navike rasta, uspijevajući u visećim košarama, penjanjem po strukturama ili kao biljke s puštajućim izdancima, nudeći beskrajne kreativne mogućnosti za ljubitelje unutarnjeg vrtlarstva.
  • Nisko održavanje: Ove biljke su relativno jednostavne za održavanje, zahtijevajući umjereno zalijevanje i povremeno gnojenje. Uz pravilnu njegu, mogu napredovati u različitim uvjetima osvjetljenja, čineći ih savršenim suputnicima za užurban način života.

🌺 Savjeti za njegu:

  • Postavite svoju Hoju na dobro osvijetljeno mjesto s indirektnim sunčevim svjetlom kako biste potaknuli zdrav rast i obilan cvat.
  • Dopustite da se tlo djelomično osuši između zalijevanja, budući da pretjerano zalijevanje može dovesti do truljenja korijena.
  • Pružite potporu penjajućim sortama i povremeno podrežite izdužene izdanke kako biste održali kompaktnu, bujnu pojavu.
Dodatne informacije
Težina 1 kg
SORTA

Latifola Splash

,

Rangsan

,

SF04 Sidempuan Splash

,

Fitchii

,

Carnosa Compacta Albomarginata

,

Lutifolia Pot of Gold

,

Callystophylla-p-2

,

Caudata Gold

,

Flamingo Dream

,

Meredithi Ted Green

,

Kerri XXL

,

Kerri Variegata XXL

,

Floraganza Flamingo Dream

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.