Trgovina SANSEVIERIA HAHNII “Pagoda”

SANSEVIERIA HAHNII “Pagoda”

VELIČINA BILJKE: cca  18cm / FI 9

6,40 

NC u 30 dana: 8,00 

4 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌿 Sansevieria Hahnii “Pagoda”

Sansevieria Hahnii “Pagoda” donosi dodir elegancije i jednostavnosti u vaš unutrašnji prostor svojim kompaktnim oblikom i atraktivnim listovima.

Ključne Značajke:

  • Kompaktan Rast: Sansevieria Hahnii “Pagoda” je kompaktna biljka s uspravnim listovima koji rastu u obliku guste rozete. Njezin kompaktni rast čini je savršenim dodatkom za male prostore ili kao ukras na stolu ili polici.
  • Atraktivni Listovi: Listovi ove sorte Sansevierije su svijetlozelene boje s tamnijim prugama ili mrljama duž rubova. Njihov oblik i uzorak čine biljku atraktivnom i upečatljivom u svakom interijeru.
  • Prilagodljivost: Sansevieria Hahnii je vrlo prilagodljiva biljka koja može podnijeti različite uvjete osvjetljenja, uključujući i slabije osvijetljene prostorije. To je idealno za urede, hodnike ili druge unutarnje prostore s ograničenim svjetlom.
  • Lakoća Njege: Ova biljka je vrlo otporna i zahtijeva minimalnu njegu. Rijetko zahtijeva zalijevanje i može podnijeti sušne uvjete, čineći je idealnom za zauzete ljude ili početnike u uzgoju biljaka.

🌺 Kako Brinuti:

  • Postavite Sansevieriju Hahnii “Pagoda” na mjesto s indirektnim svjetlom ili čak u polusjeni, gdje će dobro napredovati.
  • Zalijevajte umjereno, dopuštajući tlu da se gotovo potpuno osuši između zalijevanja.
Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.