Trgovina RUMOHRA ADIANTIFORMIS “Variegata”

RUMOHRA ADIANTIFORMIS “Variegata”

SKU: 3054

VELIČINA BILJKE: cca 8cm / FI 5

3,50 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌿 Rumohra Adiantiformis “Variegata”

Oplemenite svoj unutrašnji prostor s Rumohrom Adiantiformis “Variegata”, rijetkom paprati koja oduševljava svojim elegantnim listovima i živopisnom varijacijom boja.

Ključne Značajke:

  • Elegantni Listovi: Rumohra Adiantiformis “Variegata” ističe se svojim gustim lišćem koje je obično pernato i raste u elegentnim granama. Variegacija boja dodaje dodatnu dubinu i interes u prostoru.
  • Živopisna Variegacija: Listovi ove paprati često imaju varijacije u boji, uključujući tonove zelene, bijele i kremaste boje. Ova varijacija boja čini je izuzetno dekorativnom u unutrašnjim prostorima.
  • Prilagodljivost: Rumohra Adiantiformis “Variegata” je prilično prilagodljiva biljka koja može uspješno rasti u različitim uvjetima osvjetljenja, od svijetlog indirektnog svjetla do polusjenovitih područja.
  • Lakoća Njege: Ova paprat zahtijeva minimalnu njegu. Redovito održavajte tlo lagano vlažnim, izbjegavajući pretjerano zalijevanje, što može dovesti do propadanja korijena.

🌺 Kako Brinuti:

  • Postavite Rumohru Adiantiformis “Variegata” na mjesto s indirektnim svjetlom, gdje će dobiti dovoljno svjetla, ali izbjegavajte izravnu sunčevu svjetlost koja može oštetiti nježno lišće.
  • Održavajte tlo lagano vlažnim, ali pazite da ne dopustite da biljka stoji u vodi, što može uzrokovati truljenje korijena.
  • Periodično uklanjajte prašinu s lišća kako biste održali svježinu i zdravlje biljke
Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.