PHILODENDRON “Pastazanum”

VELIČINA BILJKE: cca 40 /FI 17

28,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌿 Philodendron “Pastazanum”

Unesite egzotičnu eleganciju u svoj dom s Philodendronom “Pastazanum”, rijetkom biljkom koja očarava svojim bujnim lišćem i jedinstvenim izgledom.

Ključne Značajke:

  • Bujno Lišće: Philodendron “Pastazanum” se ističe svojim velikim, zelenim lišćem koje može biti izuzetno široko i razgranato. Njegova tekstura i oblik dodaju egzotičnu notu svakom prostoru.
  • Elegantan Rast: Ova biljka obično raste kao grm ili kao penjačica, pružajući vam mogućnost da je oblikujete prema željenoj formi.
  • Prilagodljivost: Philodendron “Pastazanum” može uspješno rasti u različitim uvjetima osvjetljenja, od indirektnog svjetla do polusjenovitih područja, što ga čini izvrsnim izborom za unutarnje prostore.
  • Minimalna Njega: Ova vrsta Philodendrona je prilično otporna i zahtijeva minimalnu njegu. Redovito zalijevanje i povremeno prskanje lišća održavaju biljku zdravom i bujnom.

🌺 Kako Brinuti:

  • Postavite Philodendron “Pastazanum” na mjesto s indirektnim svjetlom, gdje će dobiti dovoljno svjetla, ali izbjegavajte izravnu sunčevu svjetlost koja može oštetiti osjetljivo lišće.
  • Održavajte tlo lagano vlažnim, ali pazite da ne dopustite da biljka stoji u vodi, jer to može uzrokovati truljenje korijena.
  • Periodično uklanjajte prašinu s lišća biljke kako biste održali sjaj i zdravlje.
Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.