PHILODENDRON “Joepii”

SKU: 3051

VELIČINA BILJKE: cca 30 / FI 12

20,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌿 Philodendron “Joepii” 

Unesite ekskluzivnu ljepotu u svoj unutrašnji vrt s Philodendronom “Joepii”, rijetkom biljkom koja oduševljava svojim šarmom i elegantnim lišćem.

Ključne Značajke:

  • Raskošno Lišće: Philodendron “Joepii” se ističe svojim raskošnim lišćem koje može biti duboko zeleno s blistavim sjajem. Njegova tekstura i oblik dodaju eleganciju i toplinu svakom prostoru.
  • Prilagodljivost: Ova vrsta Philodendrona je prilično prilagodljiva i može uspješno rasti u različitim uvjetima osvjetljenja, čineći je savršenim izborom za unutarnje prostore.
  • Lakoća Njege: Philodendroni su općenito lako održavati. Zahtijevaju redovito zalijevanje i povremeno prskanje lišća kako bi se održala optimalna vlažnost.

🌺 Kako Brinuti:

  • Postavite Philodendron “Joepii” na mjesto s indirektnim svjetlom, gdje će dobiti dovoljno svjetla, ali izbjegavajte izravnu sunčevu svjetlost koja može oštetiti nježno lišće.
  • Održavajte tlo lagano vlažnim, ali pazite da ne dopustite da biljka stoji u vodi, jer to može uzrokovati truljenje korijena.
  • Periodično čistite lišće biljke kako biste uklonili prašinu i održali sjaj.
Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.