Trgovina CRASSULA “Capitella”

CRASSULA “Capitella”

VELIČINA BILJK: cca 8cm / FI 6,5

7,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌿 Crassula “Capitella”

Crassula Capitella, poznata i kao “Campfire” zbog svoje karakteristične boje i oblika, unosi eleganciju i toplinu u svaki kutak vašeg doma.

Ključne Značajke:

  • Sukulentni Izgled: Crassula Capitella ima tanka, sočna lišća koja su obično crveno-narančaste boje i formiraju upečatljive grozdaste skupine. Njezin sukulenti izgled dodaje šarm svakom prostoru.
  • Kompaktni Rast: Ova biljka obično raste u kompaktnim grupama, stvarajući bujne jastučaste formacije koje privlače pažnju i dodaju teksturu u unutrašnjem vrtu.
  • Lakoća Njege: Crassula Capitella je prilično otporna biljka koja zahtijeva minimalnu njegu. Potrebno joj je svjetlo, ali izbjegavajte izravnu sunčevu svjetlost koja može oštetiti nježno lišće.
  • Prilagodljivost: Ova vrsta Crassule može uspješno rasti u različitim uvjetima, čineći je savršenim dodatkom za unutarnje prostore, stolne vrtove ili terarije.

🌺 Kako Brinuti:

  • Postavite Crassulu Capitellu na mjesto s dovoljno svjetla, preferirano blago sunčano, ali izbjegavajte izravnu sunčevu svjetlost koja može izazvati opekline na lišću.
  • Zalijevajte umjereno, dopuštajući tlu da se povremeno osuši između zalijevanja. Sukulentima nije potrebno puno vode, stoga pazite da tlo ne bude previše vlažno.
  • Redovito pregledavajte biljku radi oštećenja ili bolesti te uklanjajte suhe ili oštećene dijelove kako biste potaknuli zdrav rast.
Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.