CHLADOPHORA

SKU: 1467

VELIČINA BILJKE: cca fi 6 cm

9,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

CHLADOPHORA u staklenoj posudi

Cladophora je vrsta alge koja se često koristi u akvaristici i dekorativnim vodenim okruženjima. Ova zanimljiva alga ima izgled gustih, vlaknastih niti koje tvore čvrste i pahuljaste grudice.

Cladophora je fascinantna vrsta alge koja će unijeti prirodnu ljepotu i živost u vaš akvarij ili vodeni vrt. Njene guste niti tvore pahuljaste grudice koje plutaju u vodi, stvarajući prekrasan i organski izgled. Ova alga pruža prirodno sklonište za ribe i vodene organizme te doprinosi cjelokupnom ekosustavu.

Prilično je jednostavna za uzgoj i održavanje, čineći je idealnim izborom kako za početnike tako i za iskusne akvariste. Evo nekoliko ključnih koraka za uspješno uzgoj:

  1. Svjetlo: Preferira svjetlo srednje jačine. Osigurajte indirektnu sunčevu svjetlost ili umjetno osvjetljenje kako biste potaknuli njen zdrav rast.
  2. Voda: Održavajte čistu i dobro cirkuliranu vodu u akvariju. Redovito testirajte parametre vode kako biste osigurali optimalne uvjete za rast.
  3. Hranjive tvari: Biljka će rasti bolje ako je voda obogaćena odgovarajućim hranjivim tvarima i mineralima. Razmotrite dodavanje gnojiva za alge kako biste podržali njen zdrav rast.
  4. Obrezivanje: Povremeno obrezivanje pomoći će održavanju njene kompaktnosti i spriječiti da preplavi prostor akvarija.
  5. Čišćenje: Uklonite eventualne mrtve dijelove alge kako biste održali čistoću i estetiku akvarija.

Veličina i Prilagodljivost: može doseći različite veličine, ovisno o uvjetima rasta. Njezina prirodna sposobnost prilagodbe čini je izvrsnim dodatkom za različite vrste akvarija i vodenih vrtova.

Dodavanjem Cladophore svom akvariju ili vodenom vrtu, unijet ćete prirodnu ljepotu, teksturu i živost. Njezini vlaknasti pramenovi stvaraju prekrasan vizualni efekt, istovremeno pružajući korist za vodene organizme. Iskusite čaroliju prirode i dopustite ovoj biljci da oplemeni vaš akvarij ili vodeni prostor.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.