CTENANTHE “Golden Mosaic”

SKU: 2980

VELIČINA BILJKE: cca 35cm / FI 12

13,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌿 Ctenanthe ‘Golden Mosaic’ – Unikatna Biljka s Zlatnim Mozaikom!

Obogatite svoj unutarnji prostor s Ctenanthe ‘Golden Mosaic’, biljkom koja oduševljava svojim šarenim lišćem i prilagodljivom prirodom.

Ključne Značajke:

  • Šareno Lišće: ‘Golden Mosaic’ se ističe svojim prekrasnim lišćem obogaćenim zlatnim i zelenim nijansama, stvarajući dojam prirodnog mozaika. Ova kombinacija boja čini je iznimno dekorativnom biljkom.
  • Namješteni Listovi: Listovi ove Ctenanthe imaju zanimljivu osobitost – tijekom noći, sklapaju se, dok se tijekom dana otvaraju. Ovaj prirodni pokazatelj čini je ne samo lijepom, već i zanimljivom za promatranje.
  • Prilagodljiva Njega: ‘Golden Mosaic’ je prilagodljiva biljka koja podnosi sjenovita mjesta, ali preferira svjetlost bez izravnog sunca. Redovito zalijevajte kako bi tlo ostalo vlažno, ali ne i natopljeno.
  • Srednja Veličina: Ova vrsta Ctenanthe obično ima srednju veličinu, što je čini prikladnom za postavljanje na prozorske klupčice, radne stolove ili kao središnji komad u vašem uređenju interijera.

🌺 Kako Brinuti: Postavite Ctenanthe ‘Golden Mosaic’ na mjesto s difuznom svjetlošću i održavajte tlo ravnomjerno vlažnim. Izbjegavajte izravnu sunčevu svjetlost i nagle temperaturne promjene.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.