HOYA “Flamingo Dream”

SKU: 2981

VELIČINA BILJKE: cca 10cm / FI 6

7,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌸 Hoya ‘Flamingo Dream’

Oplemenite svoj prostor s Hoya ‘Flamingo Dream’, prekrasnom biljkom čije svijetlo roza lišće osvaja srca svojom elegancijom. Ova Hoya će donijeti svježinu i sofisticiranost u svaki kutak vašeg doma.

Ključne Značajke:

  • Rozno Lišće: ‘Flamingo Dream’ se ističe svojim nježnim roznim lišćem, stvarajući romantičan i elegantan izgled. Boja lišća donosi svježinu i toplinu u vaš prostor.
  • Graciozni Izboji: Hoya obično razvija graciozne izboje koji se mogu koristiti za viseće košare ili ih možete oblikovati na potporu. Ova karakteristika dodaje dodatnu dimenziju njezinom dekorativnom izgledu.
  • Sukulenta Slična Struktura: Ima debelo lišće s voštanim premazom, što je tipično za hoye. Ova struktura pomaže biljci da zadrži vlagu, čineći je otpornijom na sušu.
  • Umjerena Veličina: Ova vrsta hoye obično ima umjerenu veličinu, čineći je idealnom za postavljanje na prozorske klupčice, police ili kao viseća biljka.

🌺 Kako Brinuti: Postavite Hoyu ‘Flamingo Dream’ na svijetlo mjesto s indirektnim sunčevim svjetlom. Zalijevajte umjereno i dopustite tlu da se povremeno osuši između zalijevanja.

 

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.