HUERNIA “Pendurata”

VELIČINA BILJKE: cca 10cm / FI 6.5

5,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌸 Huernia Pendurata 

Oplemenite svoj prozorski vrt s Huernia Pendurata, izuzetnom sukulentom koja oduševljava svojim egzotičnim izgledom i jednostavnom njegom.

Ključne Značajke:

  • Jedinstveni Cvjetovi: Huernia Pendurata privlači pažnju svojim neobičnim cvjetovima u obliku zvijezda. Cvjetovi često imaju atraktivne šare i boje, dodajući egzotičan dodir vašem prostoru.
  • Viseći Izgled: Ovaj sukulent ima viseći rast, čineći je savršenim za prozorske klupčice ili viseće košare. Njezini izboji s vremenom tvore guste tepihe, stvarajući zanimljivu strukturu.
  • Prilagodljiva Njega: Huernia Pendurata je prilično otporna biljka koja preferira sunčano ili polusjenovito mjesto. Zahtijeva dobro drenirano tlo i umjereno zalijevanje.
  • Sukulentna Struktura: Listovi ove sukulente su mesnati i zadržavaju vlagu, što je prednost u uvjetima s manje vode.

🌺 Kako Brinuti:

  • Postavite Huernia Pendurata na svijetlo mjesto s izravnom sunčevom svjetlošću ili svjetlom s prozora.
  • Održavajte tlo lagano vlažnim, ali izbjegavajte prekomjerno zalijevanje.
  • Pratite njezin viseći rast i oblikujte po potrebi.
Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.