Trgovina ANACAMPSEROS

ANACAMPSEROS

SKU: N/A

ZALIJEVANJE: vrlo malo

3,00 

NC u 30 dana: 3,50 

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

ANACAMPSEROS. “Pink Lips”

Ove biljke su poznate po svojim zanimljivim i raznobojnim listovima te su popularne među kolekcionarima sukulenata.

Anacampseros preferira sunčano mjesto, ali dobro podnosi i djelomičnu hladovinu. Ove biljke su prilagodljive i mogu rasti u različitim vrstama tla, ali je važno da tlo ima dobru drenažu kako bi se izbjeglo zadržavanje viška vlage. Umjereno zalijevanje je ključno, posebno tijekom ljetnih mjeseci. Važno je izbjegavati prekomjerno zalijevanje koje može dovesti do truljenja korijena.

Anacampseros je relativno mala biljka koja obično doseže visinu od nekoliko centimetara. Njihovi listovi mogu biti raznih oblika, od zaobljenih do kopljastih, a boje se kreću od zelene do ljubičaste, crvene ili srebrnaste. Ove biljke su idealne za sadnju u manje posude, viseće košare ili kao dio sukulentnih aranžmana.

U pogledu održavanja biljka je prilično otporna i ne zahtijeva previše pažnje. Redovito pregledajte biljku kako biste uočili eventualne štetnike ili bolesti i poduzmite odgovarajuće mjere ako je potrebno. Također, preporučuje se povremeno obrezivanje kako bi se održao kompaktan i uredan izgled biljke.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
SORTA

RUF SUNRISE, PINK LIPS

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.