Trgovina CISSUS rhom. “Ellen Danica”

CISSUS rhom. “Ellen Danica”

SKU: 2806

VELIČINA BILJKE: cca fi 19 cm / 45 cm

ZALIJEVANJE: umjereno i redovito

20,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

CISSUS rhom. “Ellen Danica”

CISSUS rhom. “Ellen Danica” je šarmantna i dekorativna biljka koja će donijeti svježinu i prirodni šarm u vaš unutarnji prostor. Ova sorta Cissusa ističe se svojim lijepim, dijamantno oblikovanim lišćem i privlačnim uzorkom.

Preferira svijetlo do srednje svijetlo, ali izbjegava izravno sunčevo svjetlo kako bi se sačuvala njena boja i tekstura. Ovu biljku je potrebnou mjereno zalijevati, održavajući tlo blago vlažnim, ali ne previše mokrim. Zalijevanje treba biti umjereno i redovito, izbjegavajući stajaću vodu u posudi. Prskanje lišća povremeno pomoći će održavanju optimalne vlažnosti i poticati zdrav rast. Biljka obično nije podložna velikim problemima s štetnicima ili bolestima, čineći je izvrsnim izborom za manje zahtjevno održavanje.

Visina i širina ove biljke mogu varirati, ali obično doseže visinu od 30-60 cm, dok se širina kreće od 30-45 cm.

Ukratko, CISSUS rhom. “Ellen Danica” je šarmantna biljka koja će donijeti svježinu i prirodni šarm u vaš unutarnji prostor svojim dijamantno oblikovanim lišćem. Uživajte u jednostavnom održavanju i divite se njenom privlačnom izgledu koji će obogatiti vaš interijer. Pružite joj svijetlo do srednje svijetlo i umjereno zalijevanje kako biste postigli najbolje rezultate.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.