LUCKY BAMBOO

SKU: 1352

Lucky Bamboo fascinantna je sobna biljka koja raste u vodi. Izvrsno je za početnike vrtlare.

Prvo, Lucky Bamboo nije bambus. Trske, stabljike ili stabljike (kako ih više volite nazivati) nalikuju na trske biljke bambusa i to je podrijetlo “bambusa” u njegovom zajedničkom nazivu. Točnije je dracaena , Dracaena sanderiana ili D. braunii.

ZALIJEVANJE: Korijenje mora bit cijelo vrijeme u vodi. Ako je voda iz slavine tvrda (sadrži puno minerala), morat ćete koristiti destiliranu ili pročišćenu vodu. Ako voda loše miriše, promijenite je!

VELIČINA: cca od 50-60 cm

6,00 

20 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

LUCKY BAMBOO

Lucky Bamboo fascinantna je sobna biljka koja raste u vodi. Izvrsno je za početnike vrtlare.

Prvo, Lucky Bamboo nije bambus. Trske, stabljike ili stabljike (kako ih više volite nazivati) nalikuju na trske biljke bambusa i to je podrijetlo “bambusa” u njegovom zajedničkom nazivu. Točnije je dracaena , Dracaena sanderiana ili D. braunii.

Sretni bambus dio je kineske kulture tisućama godina, ali u posljednjih 15 godina doista je naglo porastao. Sada se često nalazi u mnogim dijelovima svijeta.

Lucky Bamboo se sjajno snalazi na jakom svjetlu. Sasvim dobro će podnijeti niže razine svjetlosti, ali neće puno rasti. Svakako ga izbjegavajte stavljati na mjesto s izravnim, vrućim suncem (poput južnog ili zapadnog prozora) jer će izgorjeti.

ŠTO NE RADITI SA SVOJIM SRETNIM BAMBUSOM

  • Ne stavljajte svoj Lucky Bambus na izravno sunce.
  • Ne koristite vodu iz slavine ako je tvrda. Vaš će se sretan bambus puno bolje snaći s destiliranom ili pročišćenom vodom.
  • Ne dopustite da se vaš sretni bambus isuši – držite korijenje stalno pokriveno vodom.
  • Ne držite razinu vode previsokom – samo pokrivanje korijena je u redu.
  • Ne postavljajte svoj Lucky Bambus blizu ventilacijskog odjela za grijanje ili hlađenje. Također ga držite podalje od hladnih propuha.
  • Ne dopustite da se prašina skuplja na lišću jer pore trebaju disati. Povremeno čistite lišće četkom, vlažnom krpom i / ili pošpricajte vodom.
Dodatne informacije
Težina 1 kg
VELIČINA:

U TUBI – 60 cm, U STAKLENOJ POSUDI S KAMENČIĆIMA

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.