SCHEFFLERA-na vulkanskoj lavi iz Azije

SKU: 3211

ZALIJEVANJE: opisano u tekstu

VELIČINA BILJKE:  40×40 cm / 100 cm

BESPLATNA PALETNA DOSTAVA

 

300,00 Besplatna dostava!

1 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

SCHEFFLERA-na vulkanskoj lavi iz Azije.

Lova Plants – Jedinstvena proizvodnja biljaka, specifična za jedan obiteljski rasadnik u Nizozemskoj, koji je 2017. odlučio uzgajati neke neobične biljke koje se lako njeguju ukorijenjene na vulkanskoj lavi iz Azije.

Vrlo su dekorativni i daju vrlo moderan dojam prikazan u vašem domu.

Koristi se samo nekoliko vrsta biljaka, Schefflera, Microsorum Diversifolium, Asplenium, Platycerium, Davallia i Punctatum.

Sve vrste crpe svu svoju potrebnu vlagu i hranjive tvari iz prirodnog poroznog kamena lave, a vi samo trebate održavati pričvršćeni keramički rezervoar 2/3 punim, po mogućnosti, kišnice. Voda iz slavine će na kraju dovesti do nakupljanja bijelih naslaga na prirodnom kamenu. Gnojite nakon prve godine s jednom četvrtinom doze razrijeđene hrane za sobno bilje između travnja i listopada svaki put kada napunite spremnik.

Sve se vrste lako prilagođavaju sjenovitom položaju u vašem domu, iako će vam prirodno neizravno svjetlo dati najbolju stopu rasta. Treba izbjegavati svako jako, direktno sunce.

Minimalne temperature iznad 15°C.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.