SAINTPAULIA VARIAGATED

SKU: 2632

VELIČINA BILJKE: fi 12 cm/ 15cm

ZALIJEVANJE: umjereno

12,50 

NC u 30 dana: 17,50 

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

SAINTPAULIA VARIAGATED

Saintpaulia, poznata i kao “Afrička ljubičica” ili “Usamljena ljubičica”, je omiljena sobna biljka zbog svojih šarenih cvjetova i lakoće uzgoja.

Porijeklo i izgled biljke: Afrička ljubičica (Saintpaulia) potječe iz tropskih regija Afrike. Ona je kompaktna, niska biljka s mesnatim listovima koji su obično tamnozeleni, ali mogu biti i šareni ovisno o sorti. Njezini cvjetovi su mali, ali izuzetno šareni i dolaze u raznim bojama, uključujući nijanse plave, ljubičaste, ružičaste, bijele i crvene.

Potrebna njega: Afričke ljubičice preferiraju svijetlo ali indirektno svjetlo, pa se često uzgajaju kao sobne biljke. Treba ih zalijevati umjereno, paziti da tlo ne bude previše vlažno, jer mogu trpiti od truljenja korijena. Ove biljke su osjetljive na nagle promjene temperature i propuh, pa ih treba čuvati od jakih vjetrova.

Dekorativna uporaba: Afričke ljubičice su popularne sobne biljke i često se uzgajaju u lončanicama ili visećim košarama. Njihovi šareni cvjetovi pružaju živopisan izgled prostoru i mogu se lako kombinirati s drugim sobnim biljkama ili postaviti kao samostalni ukras.

Afrička ljubičica je omiljeni izbor među ljubiteljima sobnih biljaka zbog svoje jednostavnosti uzgoja i ljepote njenih cvjetova. Njezini veseli cvjetovi i kompaktan rast čine je izvrsnom biljkom za uređenje interijera i dodavanje šarenih tonova u svaku prostoriju.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.