CEANOTHUS D. “Glorie de Versailles”jorgovan

SKU: 2748

VELIČINA BILJKE: cca fi 17 cm / 40 cm

SADNJA: teglirane sadnice tokom cijele godine

ZALIJEVANJE: umjereno

13,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

CEANOTHUS del. “Glorie de Versailles”

Ceanothus “Gloire de Versailles” je prekrasna vrsta grmlja koja je cijenjena zbog svojih bujnih cvjetova i privlačnog lišća. Ova biljka će sigurno privući pažnju svojom ljepotom i doprinijeti eleganciji vašeg vrta.

Ceanothus “Gloire de Versailles” preferira sunčano ili djelomično zasjenjeno mjesto na otvorenom prostoru. Ova biljka voli dobru količinu svjetla kako bi proizvela svoje obilne cvjetove. Važno je osigurati joj dovoljno prostora kako bi se omogućila optimalna cirkulacija zraka oko biljke.

Održavanje Ceanothus “Gloire de Versailles” zahtijeva umjereno zalijevanje, osobito u sušnijim razdobljima. Redovito zalijevanje je važno kako bi se osigurala vlaga tla, ali izbjegavajte prekomjerno zalijevanje koje može dovesti do problema s korijenjem.

Veličina grma Ceanothus “Gloire de Versailles” može biti impozantna, dosežući visinu od oko 2-3 metra, ovisno o uvjetima uzgoja i rezidbi. Njeni cvjetovi su obično sitni, skupljeni u gustim cvatovima nježno plave do ljubičaste boje, stvarajući spektakularan izgled i privlačeći leptire i pčele.

Ceanothus “Gloire de Versailles” obično nije sklon teškim štetnicima ili bolestima. No, povremeno provjeravajte biljku kako biste uočili eventualne znakove problema i poduzmite potrebne mjere kako bi očuvali njezinu vitalnost.

Ukratko, Ceanothus “Gloire de Versailles” je prekrasno grmlje s bujnim cvjetovima i atraktivnim lišćem koje će unijeti eleganciju i ljepotu u vaš vrt. Uživajte u njenoj prekrasnoj cvjetnoj izložbi i osvježite svoj prostor ovim privlačnim grmljem. Pružite joj sunčano ili djelomično zasjenjeno mjesto, umjereno zalijevanje i divite se njezinim bogatim cvjetovima koji će privući pažnju i učiniti vaš vrt ugodnijim za boravak.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.