CHAMAECYPARIS law. “Pearly Swirls”

SKU: 2207

VELIČINA SADNICE: cca fi 19 cm / 30 cm

SADNJA: teglirane sadnice tijekom cijele godine

ZALIJEVANJE: umjereno

15,00 

7 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

CHAMAECYPARIS law. “Pearly Swirls”

Chamaecyparis lawsoniana “Pearly Swirls” je izvanredna četinjača koja će donijeti eleganciju i privlačnost vašem vrtu ili okolišu. Ova sorta kalifornijskog čempresa ističe se svojim prekrasnim spiralnim rastom i nježnim zelenim lišćem s bisernim sjajem.

Preferira sunčano do blago zasjenjeno mjesto kako bi zadržala svoju značajnu boju i teksturu. Ova sorta čempresa voli dobro drenirano tlo i redovito zalijevanje kako bi postigla bujan rast.

Održavanje biljke je prilično jednostavno. Zalijevanje treba biti umjereno, s posebnim naglaskom na vlažnost tla tijekom sušnih razdoblja. Obrezivanje se može provoditi kako bi se održao njen prekrasan spiralni oblik i potaknuo zdrav rast. Visina i širina ove četinjače mogu varirati, ali obično doseže visinu od 1,5-2,5 metra, dok se širina kreće od 0,9-1,5 metra.

Nije previše podložna štetnicima ili bolestima, čime se olakšava njezino održavanje.

Ukratko, Chamaecyparis lawsoniana “Pearly Swirls” je izvanredna četinjača koja će donijeti eleganciju i privlačnost vašem vrtu svojim spiralnim rastom i nježno sjajnim lišćem. Uživajte u jednostavnom održavanju i divite se njezinoj prekrasnoj pojavi koja će obogatiti vaš prostor. Pružite joj sunčano ili blago zasjenjeno mjesto, dobro drenirano tlo i povremeno obrezivanje kako biste postigli najbolje rezultate.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.