Trgovina CHAMAECYPARIS law. “Pearly Swirls”

CHAMAECYPARIS law. “Pearly Swirls”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 2207

VELIČINA SADNICE: cca fi 19 cm / 30 cm

SADNJA: teglirane sadnice tijekom cijele godine

ZALIJEVANJE: umjereno

15,00  (113,02 kn)

12 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , Oznaka:

Opis

CHAMAECYPARIS law. “Pearly Swirls”

Chamaecyparis lawsoniana “Pearly Swirls” je izvanredna četinjača koja će donijeti eleganciju i privlačnost vašem vrtu ili okolišu. Ova sorta kalifornijskog čempresa ističe se svojim prekrasnim spiralnim rastom i nježnim zelenim lišćem s bisernim sjajem.

Preferira sunčano do blago zasjenjeno mjesto kako bi zadržala svoju značajnu boju i teksturu. Ova sorta čempresa voli dobro drenirano tlo i redovito zalijevanje kako bi postigla bujan rast.

Održavanje biljke je prilično jednostavno. Zalijevanje treba biti umjereno, s posebnim naglaskom na vlažnost tla tijekom sušnih razdoblja. Obrezivanje se može provoditi kako bi se održao njen prekrasan spiralni oblik i potaknuo zdrav rast. Visina i širina ove četinjače mogu varirati, ali obično doseže visinu od 1,5-2,5 metra, dok se širina kreće od 0,9-1,5 metra.

Nije previše podložna štetnicima ili bolestima, čime se olakšava njezino održavanje.

Ukratko, Chamaecyparis lawsoniana “Pearly Swirls” je izvanredna četinjača koja će donijeti eleganciju i privlačnost vašem vrtu svojim spiralnim rastom i nježno sjajnim lišćem. Uživajte u jednostavnom održavanju i divite se njezinoj prekrasnoj pojavi koja će obogatiti vaš prostor. Pružite joj sunčano ili blago zasjenjeno mjesto, dobro drenirano tlo i povremeno obrezivanje kako biste postigli najbolje rezultate.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.