CLEMATIS “Arabella”

SKU: 2750

VELIČINA BILJKE: cca fi 17 cm / 70 cm

SADNJA: teglirane sadnice tokom cijele godine

ZALIJEVANJE:  umjereno

14,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

CLEMATIS “Arabella”

Clematis “Arabella” je predivna penjačica koja će unijeti šarm, boju i eleganciju u vaš vrt ili dvorište. Ova biljka je poznata po svojim bogatim cvjetovima i atraktivnom izgledu te će sigurno privući pažnju svih koji je vide.

Preferira sunčano ili djelomično zasjenjeno mjesto u vrtu kako bi postigla svoj najbolji rast i cvjetanje. Ova biljka voli dobru količinu svjetla, ali također cijeni nešto hladovine tijekom najtoplijih dijelova dana.

Održavanje biljke nije previše zahtjevno. Redovito zalijevanje je važno kako bi se osigurala vlaga tla, osobito tijekom sušnijih razdoblja. Osim toga, dodavanje sloja malča oko korijena pomoći će zadržavanju vlage i sprječavanju rasta korova.

Veličina biljke  može biti impresivna, s visinom penjanja do 1,5-2 metra, ovisno o uvjetima uzgoja i potpore koju pružate. Njeni cvjetovi su obično sitni, ali brojni, u obliku zvijezda, s nježnim nijansama ljubičaste i plave boje.

Biljka obično nije podložna teškim štetnicima ili bolestima. No, kao i kod svih biljaka, povremeno provjeravajte njezino lišće i stabljike kako biste uočili eventualne znakove problema i poduzmite mjere kako biste očuvali njezinu vitalnost.

Ukratko, Clematis “Arabella” je prekrasna penjačica koja će donijeti ljepotu i šarm u vaš vrt ili dvorište. Uživajte u njenim bogatim cvjetovima i dodajte vertikalnu dimenziju svom okolišu. Pružite joj sunčano ili djelomično zasjenjeno mjesto, redovito zalijevanje i uživajte u njezinim predivnim cvjetovima koji će vas oduševiti svojom elegancijom i bojom.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.