CLEMATIS cirr. “Jingle Bels”

SKU: 2751

VELIČINA BILJKE: cca fi 17 cm / 70 cm

SADNJA: teglirane sadnice tokom cijele godine

ZALIJEVANJE:  umjereno

14,00 

8 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

CLEMATIS cirr. “Jingle Bels”

Clematis cirrhosa “Jingle Bells” je šarmantna penjačica koja će unijeti dašak blagdanskog veselja u vaš vrt. Ova biljka je posebno poznata po svojim nježnim cvjetovima koji podsjećaju na zvončiće, stvarajući čaroban ugođaj tijekom cijele godine.

Clematis cirrhosa “Jingle Bells” preferira sunčano do djelomično zasjenjeno mjesto u vrtu kako bi postigla svoj najbolji rast i cvjetanje. Ova biljka voli dobru količinu svjetla, ali također cijeni nešto hladovine tijekom najtoplijih dijelova dana.

Održavanje Clematis cirrhosa “Jingle Bells” je prilično jednostavno. Redovito zalijevanje je važno kako bi se osigurala vlaga tla, osobito tijekom sušnijih razdoblja. Također, preporučuje se dodavanje sloja malča oko korijena kako bi se zadržala vlaga i sprječava rast korova.

Veličina biljke Clematis cirrhosa “Jingle Bells” može biti impresivna, dosežući visinu penjanja do 2-3 metra, ovisno o uvjetima uzgoja i potpori koju pružate. Njeni cvjetovi su obično bijeli s crvenim prugama i izraženim šarom, stvarajući šarmantan izgled koji podsjeća na veselje blagdana.

Clematis cirrhosa “Jingle Bells” obično nije podložna teškim štetnicima ili bolestima. No, redovito provjeravajte biljku kako biste bili sigurni da se dobro razvija i da nema vidljivih problema.

Ukratko, Clematis cirrhosa “Jingle Bells” je prekrasna penjačica koja će unijeti čaroliju blagdana u vaš vrt tijekom cijele godine. Uživajte u njezinim nježnim cvjetovima i dodajte posebnu notu ljepote svom okolišu. Pružite joj sunčano ili djelomično zasjenjeno mjesto, redovito zalijevanje i divite se njezinim predivnim cvjetovima koji će vas podsjetiti na radost blagdana i unijeti toplinu u vaš vrt.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.