Trgovina CACTUS MIX

CACTUS MIX

SKU: 1080

ZALIJEVANJE: kad se supstrat potpuno osuši

VELIČINA BILJKE: fi 12 cm

5,00 

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

CACTUS MIX

Izgled i raznolikost: Ponuda različitih vrsta kaktusa koje se razlikuju po veličini, obliku i boji. To mogu biti kaktusi s dugim, tankim stabljikama, kuglasti kaktusi, kaktusi s ljuskastim bodljama ili oni s debelim bodljama. Neki kaktusi mogu cvjetati u raznim nijansama boja, uključujući bijelu, žutu, narančastu i crvenu.

Potrebna njega: Kaktusi su poznati po svojoj otpornosti i sposobnosti da prežive u suhim uvjetima. Zahtijevaju svijetlo, sunčano mjesto i dobro drenirano tlo. Važno je zalijevati umjereno i izbjegavati prekomjerno zalijevanje kako bi se spriječilo truljenje korijena. Ovisno o vrsti kaktusa, potrebno je prilagoditi njegu, ali općenito su prilično nezahtjevni.

Dekorativna uporaba: Mješavina kaktusa često se koristi za stvaranje atraktivnih aranžmana u vrtu, terasi ili unutarnjim prostorima. Kombiniranje različitih vrsta kaktusa pruža raznolikost oblika i boja, što dodaje interesantnu dimenziju svakom prostoru. Osim toga, mješavina kaktusa često se koristi za izradu sukulentskih vrtova ili kao sastavni dio sukulentskih i kaktusnih terarija.

Kaktusi su izvrsna opcija za one koji vole sukulente i žele dodati egzotičan izgled svom vrtu ili domu. Njihova jednostavna njega i raznolikost čine ih popularnim izborom među vrtlarima i ljubiteljima biljaka.

 

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.