CACTUS CANARIAS

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 2801

VELIČINA BILJKE: cca fi 17 cm / 20 cm

ZALIJEVANJE: kada se supstrat osuši

20,00  (150,69 kn)

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

Opis

CACTUS CANARIAS

Cactus Canarias, poznat i kao Canary Island cactus ili kaktusi Kanarskih otoka, predstavlja grupu kaktusa koja se prirodno javlja na Kanarskim otocima, arhipelagu koji pripada Španjolskoj i smješten je u Atlantskom oceanu, zapadno od obale Afrike. Ovi kaktusi su prilagođeni sušnom i suptropskom okolišu Kanarskih otoka te su često vidljivi u pejzažima ovih otoka.

Evo nekoliko općih karakteristika i informacija o Cactus Canarias:

  1. Vrste i Raznolikost: Cactus Canarias obuhvaća različite vrste kaktusa koje su prilagođene različitim uvjetima na otocima. Među najpoznatijim vrstama su Echinocactus grusonii (Zlatni kaktus), Ferocactus sp., te Opuntia ficus-indica (Platnski kaktus). Svaka vrsta ima svoje karakteristične oblike i veličine.
  2. Izgled: Ovi kaktusi obično imaju sferični ili cilindrični oblik s bodljama ili trnjem. Lišće im je svedeno na bodlje koje su prilagođene zaštitničkoj ulozi protiv isušivanja i herbivora.
  3. Sukulentnost: Kaktusi su sukulenti, što znači da pohranjuju vodu u svojim tkivima kako bi preživjeli u sušnim uvjetima. Njihova sposobnost zadržavanja vode čini ih izdržljivima u sušnim klimama.
  4. Cvjetanje: Unatoč suhoći okoline, mnoge vrste Cactus Canarias proizvode šarene cvjetove. Cvjetovi su obično veliki i privlačni, a često privlače kukce za oprašivanje.
  5. Uzgoj i Njega: Cactus Canarias može biti popularan izbor za uzgoj u vrtu ili kao sobna biljka. Uzgajaju se zbog svoje jednostavne njege i atraktivnog izgleda. Važno je osigurati dobar drenažni supstrat i pružiti im dovoljno sunčeve svjetlosti, budući da većina preferira puno sunce.
  6. Ekološka Važnost: Na Kanarskim otocima, Cactus Canarias igraju važnu ulogu u očuvanju ekosustava. Njihovi korjeni pomažu u sprječavanju erozije tla, a njihovi plodovi i cvjetovi pružaju hranu za lokalnu faunu.

Cactus Canarias su ne samo dekorativni već i ekološki važni, čineći ih posebnim dijelom florističkog bogatstva Kanarskih otoka

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.