Trgovina BADEM “Supernova”

BADEM “Supernova”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

Supernova badem spada u slatke bademe, a njegov plod je prepun bjelančevina i masti. Dozrijeva krajem kolovoza te je izuzetno rodan. Badem je višegodišnje stablo koje naraste između 4 i 9 metara, a prepoznati se može po svojim bijelo-ružičastim cvjetovima

SADNICA GOLOG KORIJENA: visine cca 1,30m

STAROSTI: cca 1-2god

DOZRIJEVANJE: kolovoz

PODLOGA:P.Persica/GF677

SAMOOPLODAN

 

 

 

 

15,00  (113,02 kn)

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

Opis

BADEM “Supernova”

Badem je višegodišnje stablo koje naraste između 4 i 9 metara, a prepoznati se može po svojim bijelo-ružičastim cvjetovima. Tuono badem spada u slatke bademe, a njegov plod je prepun bjelančevina i masti. Dozrijeva krajem kolovoza te je izuzetno rodan.

Ova sorta se odlikuje krupnim plodovima, mase oko 4.5g. Okruglast je i ima meku i tanku ljusku. Jezgra je ukusno, randman oko 40%. Duplih jezgara skoro da nema ili ima vrlo malo. Drvo Supernova badema je srednje gusto i vrlo dobro rađa. Jezgra se može koristiti za ishranu i druge industrije.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.