MONSTERA AMYDRIUM “Medium Silver”

SKU: 2872

VELIČINA BILJKE: cca fi 12 cm /25 cm

ZALIJEVANJE: umjereno

18,00 

11 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

MONSTERA AMYDRIUM “Medium Silver”

🌿  Egzotična Ljepota za Vaš Dom

Unesite dašak egzotike i modernog stila u svoj interijer s Monstera Amydrium ‘Medium Silver’. Ova biljka je savršen izbor za one koji žele unikatnu i atraktivnu sobnu biljku koja će privlačiti poglede svojim srebrnkastim listovima.

Ključne Značajke:

  • Srebrnkasti Listovi: Ova sorta Monstere ističe se svojim prekrasnim listovima sa srebrnim nijansama koji stvaraju zanimljiv kontrast i dodaju sofisticiranost bilo kojem prostoru.
  • Kompaktan Rast: Biljka je srednje veličine, što je čini idealnom za postavljanje na police, stolove ili kao dio većeg biljnih aranžmana.
  • Jedinstvena Tekstura: Listovi imaju jedinstvenu teksturu i oblik, što ovoj biljci daje dodatnu dekorativnu vrijednost.

🌺 Kako Brinuti:

  • Svjetlost: Postavite biljku na svijetlo mjesto s indirektnim sunčevim svjetlom. Dobro podnosi i polusjenu, ali izravno sunce može oštetiti listove.
  • Zalijevanje: Zalijevajte umjereno, dopuštajući da se gornji sloj tla osuši između zalijevanja. Prekomjerno zalijevanje može dovesti do truljenja korijena.
  • Tlo: Koristite dobro drenirano tlo bogato organskim materijalima. Mješavina za orhideje ili kaktuse može biti dobar izbor.
  • Vlažnost: Voli visoku vlažnost. Povremeno prskanje listova ili postavljanje ovlaživača zraka u blizini može pomoći biljci da napreduje.
  • Temperatura: Održavajte temperaturu između 18-27°C. Izbjegavajte hladne propuste i nagle promjene temperature.

Ova biljka je idealna za moderne interijere, urede ili bilo koji prostor gdje želite dodati dozu elegancije i prirodne ljepote. Svojom jedinstvenom bojom i teksturom, Monstera Amydrium ‘Medium Silver’ zasigurno će postati omiljeni dio vaše biljke kolekcije.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.