Trgovina PHILODENDRON “Painted Lady”

PHILODENDRON “Painted Lady”

SKU: 2939

VELIČINA BILJKE: cca fi 23 cm /170 cm

ZALIJEVANJE: umjereno

200,00 Besplatna dostava!

1 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

PHILODENDRON “Painted Lady” – Umjetnički Dodir Prirode u Vašem Domu

Opis: Philodendron ‘Painted Lady’ je atraktivna sobna biljka poznata po svojim upečatljivim, šarenim listovima. Njeni mladi listovi su svijetlo žuti s tamnozelenim mrljama, dok stariji listovi postaju tamnozeleni s crvenkastim peteljkama. Ova biljka daje tropski izgled svakom prostoru i može rasti kao penjačica ili puzavica.

Njega:

  • Svjetlost: Preferira jarko, indirektno svjetlo. Može podnijeti djelomičnu sjenu, ali izbjegavajte direktno sunce koje može izazvati opekline na listovima.
  • Zalijevanje: Tlo održavajte ravnomjerno vlažnim, ali ne mokrim. Zalijevajte kada se gornji sloj tla osuši, otprilike svakih 7-10 dana.
  • Vlaga: Voli visoku vlažnost. Redovito prskajte listove vodom ili koristite ovlaživač zraka za održavanje optimalne vlažnosti.
  • Tlo: Koristite dobro dreniranu mješavinu tla koja zadržava vlagu, poput mješavine za aroidne biljke ili univerzalne smjese s dodatkom perlita i kore.
  • Temperatura: Preferira temperature između 18°C i 27°C. Zaštitite je od hladnih propuha i naglih promjena temperature.
  • Gnojidba: Gnojite tijekom vegetacijske sezone (proljeće i ljeto) tekućim gnojivom za sobne biljke svakih 4-6 tjedana.

Dodatne informacije:

  • Visina: Može doseći visinu od 200 cm, ovisno o uvjetima uzgoja i podršci za penjanje.
  • Brzina rasta: Srednje brzog rasta.
  • Presađivanje: Presađujte svake 2-3 godine ili kada korijeni postanu prenatrpani u posudi.
  • Podrška: Kao penjačica, voli imati potpornu strukturu poput mahovine ili rešetke.

Napomena: Philodendron ‘Painted Lady’ je otrovan za kućne ljubimce i ljude ako se proguta. Držite ga izvan dohvata djece i kućnih ljubimaca.

Ova biljka je odličan izbor za ljubitelje sobnih biljaka koji žele dodati boju i teksturu svom unutarnjem vrtu. S pravilnom njegom, ‘Painted Lady’ će vam nagraditi svojim prekrasnim, šarenim lišćem tijekom cijele godine.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.