Philodendron “Calkins Gold”

SKU: 2875

VELIČINA BILJKE: cca fi 12 cm /25 cm

ZALIJEVANJE: umjereno

18,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

Philodendron “Calkins Gold” – Zlatni Biser Tropika

Upoznajte Philodendron “Calkins Gold” – dragocjeni biser među philodendronima, sa zlatnim sjajem koji oplemenjuje svaki kutak vašeg prostora. Ovaj prekrasni zeleni suputnik donosi egzotiku tropskih krajeva u vaš dom.

  • Tip biljke: Kućna biljka
  • Visina i Rasprostranjenost: Do 1 metar u visinu
  • Boja lišća: Svijetlozelena s zlatno-žutim odsjajem
  • Tip lišća: Listovi nalik srcu
  • Sposobnost pročišćavanja zraka: Ublažava zagađenje zraka i doprinosi boljem okolišu

Philodendron “Calkins Gold” donosi zlatni dodir u vaš dom ili ured. Njegovo svijetlozeleno lišće obogaćeno je zlatno-žutim nijansama, stvarajući osjećaj topline i svjetlosti u prostoru.

Savjeti za Njegu:

  • Zalijevanje: Održavajte umjerenu vlažnost tla. Ne dopustite da tlo postane previše suho ili vlažno.
  • Osvjetljenje: Preferira svijetlo, indirektno svjetlo. Izbjegavajte izravno sunce koje može oštetiti lišće.
  • Temperatura: Udobna pri temperaturama između 15-26°C. Održavajte stabilne uvjete temperature.
  • Gnojenje: Gnojite umjereno tijekom proljeća i ljeta kako biste potaknuli rast.
  • Presađivanje: Presadite svake dvije godine u veći lonac s novim supstratom.

Philodendron “Calkins Gold” je biljka koja unosi tropski šarm u svaki prostor. Njegova sposobnost pročišćavanja zraka dodaje dodatnu vrijednost, čineći ga savršenim suputnikom za vaš dom ili ured. Oplemenite svoj prostor ovim zlatnim biserom tropskih krajeva i uživajte u njegovom blistavom sjaju.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.