Trgovina ACER PALMATUM “Dissectum”

ACER PALMATUM “Dissectum”

SKU: 3208

SADNJA: Može se saditi u bilo koje doba godine.

ZALIJEVANJE: Ako sadite japanski javor u proljeće ili ljeto prvih nekoliko mjeseci zalijevajte redovito.

 

25,00 

7 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🍁 ACER PALMATUM “Dissectum”

 

Unesite ljepotu i gracioznost u vaš vrt s Acer palmatum ‘Dissectum’, prelijepim japanskim javorom poznatim po svojim fino isječenim listovima i vodopadnom obliku.

Ključne Značajke:

  • Fino Isječeni Listovi: Listovi ovog javora su duboko isječeni, stvarajući čipkasti izgled koji je vrlo atraktivan. Tijekom proljeća i ljeta, listovi su zeleni, dok u jesen prelaze u spektakularne nijanse zlatno žute i narančaste.
  • Kaskadni Oblik: Acer palmatum ‘Dissectum’ raste u obliku niskog grma s granama koje se elegantno spuštaju prema dolje, formirajući prekrasan izgled vodopada. Ovaj oblik čini ga idealnim za sadnju uz vodene površine, kao centralni dio vrta ili u posudama.
  • Spora Rasta: Ova sorta japanskog javora raste polako, dostižući visinu od 1,5 do 2 metra, što je čini pogodnom za manje vrtove ili kao dio pejzažnog dizajna.

🌺 Savjeti za Njegu:

  • Svjetlost: Preferira polusjenovita mjesta, s dovoljno svjetla, ali zaštićena od direktnog podnevnog sunca, koje može uzrokovati opekline na lišću.
  • Tlo: Najbolje uspijeva u dobro dreniranom, kiselom do blago kiselom tlu. Dodavanje organskih materijala može poboljšati kvalitetu tla.
  • Zalijevanje: Održavajte tlo ravnomjerno vlažnim, ali ne previše mokrim. Dobro drenirano tlo je ključno za prevenciju truljenja korijena.
  • Zimska Zaštita: U hladnijim klimama, zaštitite korijenje malčem i pokrijte biljku tokom ekstremno hladnih perioda.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
VELIČINA

FI 23 / 60cm

,

FI 17 / 40cm

,

FI 19 / 65cm

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.