UKRASNA TRAVA “Prairie Fire”

SKU: 3060

VELIČINA BILJKE: cca 40cm / FI 14

10,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌿 Carex “Prairie Fire”

Carex “Prairie Fire” je izvanredna biljka koja donosi živopisnu boju i teksturu u vaš vrt svojim atraktivnim listovima i gracioznim rastom.

Ključne Značajke:

  • Živopisni Listovi: “Prairie Fire” se ističe svojim intenzivno crveno-narančastim listovima koji donose živahnu energiju i dramatičan kontrast u vrtu. Boje postaju još izraženije tijekom hladnijih mjeseci, dodajući interes čak i u zimskim vrtovima.
  • Graciozan Rast: Ova vrsta carexa raste u obliku niskog grma s gustom zelenom bazom i elegantnim izdancima koji se lako mogu prilagoditi različitim vrtnim situacijama.
  • Svestranost Uvjeta: “Prairie Fire” dobro podnosi različite uvjete uzgoja, uključujući sunčana i polusjenovita područja te dobro drenirano tlo, čineći je pogodnom za različite vrtove i krajobraze.
  • Niska Održavanost: Ova sorta carexa zahtijeva minimalno održavanje i može se lako integrirati u različite vrtne postavke, od formalnih do prirodnih.
Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.