PEPEROMIA “Prostrata”

SKU: 3061

VELIČINA BILJKE: cca 13cm / FI 11

12,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌿 Peperomia “Prostrata” 

Peperomia “Prostrata” je prekrasna biljka koja donosi eleganciju i raznolikost u vaš unutrašnji prostor svojim sitnim lišćem i privlačnim rastom.

Ključne Značajke:

  • Sitno Lišće: “Prostrata” se ističe svojim malim, srcolikim lišćem koje raste u gusto raspoređenim nizovima duž visećih stabljika, stvarajući privlačan i skladan izgled.
  • Graciozni Rast: Ova vrsta Peperomie raste nisko uz tlo i često se koristi kao pokrovna biljka ili za viseće košare, dodajući teksturu i dinamiku u unutrašnje prostore.
  • Prilagodljivost: Peperomia “Prostrata” dobro se prilagođava uvjetima unutrašnjeg uzgoja i može uspješno rasti u umjerenom svjetlu i s minimalnim održavanjem.
  • Niska Održavanost: Ova biljka zahtijeva minimalno zalijevanje i može podnijeti suše, što je čini idealnim izborom za vlasnike koji traže biljku koja je jednostavna za njegu.

🌱 Kako Brinuti:

  • Postavite Peperomiu “Prostrata” na mjesto s difuznim svjetlom, izbjegavajući izravnu sunčevu svjetlost koja može izgorjeti nježne listove.
  • Zalijevajte umjereno, dopuštajući da se gornji sloj tla lagano osuši između zalijevanja, kako biste spriječili truljenje korijena.
  • Povremeno obrišite listove vlažnom krpom kako biste uklonili prašinu i održali biljku čistom i zdravom.
Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.