PHALAENOPSIS “Colmar”

SKU: 2449

VELIČINA BILJKE: cca 60cm / FI 12

20,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌿 Phalaenopsis “Colmar” 

Phalaenopsis “Colmar” je prekrasna orhideja koja unosi eleganciju i ljepotu u vaš dom svojim izvanrednim cvjetovima i privlačnim izgledom.

Ključne Značajke:

  • Izuzetni Cvjetovi: “Colmar” se ističe svojim veličanstvenim cvjetovima koji dolaze u nizu boja, uključujući bijelu, ružičastu, žutu i ljubičastu, dodajući sofisticiranu notu vašem interijeru.
  • Trajno Cvjetanje: Ova sorta Phalaenopsisa poznata je po dugotrajnom cvjetanju, omogućavajući vam da uživate u ljepoti njenih cvjetova tjednima ili čak mjesecima uz pravilnu njegu.
  • Prilagodljivost: Phalaenopsis “Colmar” dobro se prilagođava uvjetima unutrašnjeg uzgoja, tražeći svijetlo, ali difuzno svjetlo i stabilnu temperaturu kako bi postigla najbolje rezultate.
  • Jednostavna Njega: Ova vrsta orhideje zahtijeva minimalnu njegu i zalijevanje, čineći je idealnim izborom čak i za početnike u uzgoju orhideja.
Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.