FESTUCA “Sunrise”

VELIČINA BILJKE: cca FI 17 / 20cm

11,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌾 Festuca “Sunrise” 

Festuca “Sunrise” je čarobna trava koja unosi dašak svjetlosti u vaš vrt svojim živopisnim bojama i elegancijom. Ova biljka donosi osvježavajući izgled i jednostavnu njegu, čineći je idealnim dodatkom za svaki vrt ili krajolik.

Ključne Značajke:

  • Živopisna Boja: Festuca “Sunrise” oduševljava svojom živahnom bojom koja varira od zlatnožute do narančasto-crvene. Njena svjetlost ističe se u vrtu i stvara atraktivan kontrast s okolnim biljkama.
  • Kompaktni Rast: Ova trava raste u lijepim, gustim busenima, dajući vašem vrtu kompaktnu i urednu pojavu. Njena kompaktnost čini je pogodnom za rubove gredica, kamenjare ili kao dio cvjetnih aranžmana.
  • Izdržljivost: Festuca “Sunrise” je izuzetno izdržljiva biljka koja dobro podnosi različite vremenske uvjete i tla. Otporna je na sušu i rijetko zahtijeva posebnu njegu, što je čini pouzdanim izborom za vrtlare svih iskustava.
  • Niska Održavanja: Osim što je izdržljiva, Festuca “Sunrise” je i jednostavna za održavanje. Redovito zalijevanje tijekom sušnih razdoblja i povremeno uklanjanje suhih lišća sve su što je potrebno da ova trava ostane zdrava i lijepa.

🌱 Kako Brinuti:

  • Sadite Festucu “Sunrise” na sunčano ili blago osjenčano mjesto u vrtu kako biste potaknuli najbolji rast boja.
  • Redovito zalijevajte biljku, posebno tijekom sušnih razdoblja, ali pazite da tlo ne bude previše vlažno.
  • Održavajte biljku urednom uklanjanjem suhih lišća i cvjetnih stabljika po potrebi.

🌼 Uživanje u Ljepoti: Festuca “Sunrise” donosi osvježavajući izgled u svaki vrt svojom živopisnom bojom i kompaktnim rastom. Njena svjetlost ističe se među ostalim biljkama, čineći je neizostavnim elementom u vrtlarstvu.

🏡 Idealna za:

  • Vrtlare koji traže izdržljivu i dekorativnu travu za svoj vrt ili krajolik.
  • Osobe koje žele dodati boju i teksturu u svoj vrt bez previše održavanja.
  • Dekoriranje rubova gredica, staza ili kamenjara s biljkama koje pružaju svježinu i živost.
Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.