Trgovina STUPASTA TREŠNJA “Sylvia”

STUPASTA TREŠNJA “Sylvia”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 2463

VRIJEME CVATNJE: 4 i 5 mjesec

VRIJEME OREZIVANJA: 7, 8, 9 mjesec

PLOD: krajem srpnja

VELIČINA SADNICE: teglirana sadnica cca 80-100 cm / fi 19

 

Samosterilna je i treba joj oprašivač – drugo stablo trešnje za proizvodnju plodova. Oprašivači moraju cvjetati u isto vrijeme i obično sazrijevaju u istom razdoblju. Dobri oprašivači su: Van, Napoleon, Kordia, Hedelfingen, Regina ili Stella.

28,00  (210,97 kn)

6 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , , Oznaka:

Opis

STUPASTA TREŠNJA “Sylvia”

Sylvia je stupasta trešnja uspravnog i usko čunjastog habitusa. Daje velike, do 10 g trešnje. Bogato su crvene i sjajne, izvrsnog, hrskavog i slatkog okusa.

Raste oko 20-40 cm godišnje u stablo s jednom stabljikom. Stabla trešnje vole blago kiselo, humusom bogato, dobro drenirano, ali ravnomjerno vlažno tlo. Kad se plod formira, dodatno zalijevanje pomaže u sušnim sezonama – stabla trešnje ne vole sušu. Potpuno otporna na min. -29°C. Konačan rast u visinu je cca 2,5 m, a u širinu od 0,5 – 0,8 m.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.