STUPASTA TREŠNJA “Sylvia”

SKU: 2463

VRIJEME CVATNJE: 4 i 5 mjesec

VRIJEME OREZIVANJA: 7, 8, 9 mjesec

PLOD: krajem srpnja

VELIČINA SADNICE: teglirana sadnica cca 80-100 cm / fi 19

 

Samosterilna je i treba joj oprašivač – drugo stablo trešnje za proizvodnju plodova. Oprašivači moraju cvjetati u isto vrijeme i obično sazrijevaju u istom razdoblju. Dobri oprašivači su: Van, Napoleon, Kordia, Hedelfingen, Regina ili Stella.

28,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

STUPASTA TREŠNJA “Sylvia”

Sylvia je stupasta trešnja uspravnog i usko čunjastog habitusa. Daje velike, do 10 g trešnje. Bogato su crvene i sjajne, izvrsnog, hrskavog i slatkog okusa.

Raste oko 20-40 cm godišnje u stablo s jednom stabljikom. Stabla trešnje vole blago kiselo, humusom bogato, dobro drenirano, ali ravnomjerno vlažno tlo. Kad se plod formira, dodatno zalijevanje pomaže u sušnim sezonama – stabla trešnje ne vole sušu. Potpuno otporna na min. -29°C. Konačan rast u visinu je cca 2,5 m, a u širinu od 0,5 – 0,8 m.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.