Trgovina MONSTERA DEL. “Thai Constellation” i “Albo” variegata

MONSTERA DEL. “Thai Constellation” i “Albo” variegata

SKU: 2523

Ova Monstera ima mnogo nebeskih mrlja i mrlja kremaste ili prljavo bijele boje na njihovom zelenom lišću.

ZALIJEVANJE: jednom tjedno, neka se zemlja osuši između zalijevanja

VELIČINA BILJKE: cca fi 21 cm / 90 cm

176,00 

NC u 30 dana: 70,00 

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

MONSTERA DEL. “Thai Constellation”

Je izuzetno atraktivna biljka koja će vas oduševiti svojim jedinstvenim uzorcima lišća. Ova sorta Monstere deliciose ističe se svojim velikim, zelenim lišćem s bijelim mrljama i žutim prugama, stvarajući spektakularan kontrast.

Monstera deliciosa “Thai Constellation” preferira svijetlo, indirektno svjetlo u zatvorenom prostoru ili djelomičnu hladovinu na otvorenom. Izlaganje jakom izravnom suncu treba izbjegavati kako bi se spriječilo oštećenje lišća. Održavanje stabilne temperature i vlažnosti zraka također je važno za optimalan rast biljke.

Održavanje Monstere deliciose “Thai Constellation” uključuje redovito zalijevanje kako bi se održala vlažnost tla. Tlo treba biti dobro drenirano kako bi se izbjeglo zadržavanje viška vlage. Preporučuje se zalijevanje kada se gornji sloj tla lagano osuši, ali izbjegavajte prekomjerno zalijevanje koje može dovesti do truljenja korijena.

Veličina biljke Monstera deliciosa “Thai Constellation” može doseći visinu od 60-90 cm, ovisno o uvjetima uzgoja. Njeni veliki listovi s jedinstvenim uzorcima stvaraju impresivan vizualni efekt, čineći je idealnom za postavljanje na pod, stolove ili kao središnji dio zelenog aranžmana u prostoru.

Monstera deliciosa “Thai Constellation” je obično otporna biljka koja rijetko pati od štetnika ili bolesti. No, kao i kod svake biljke, povremeno pregledajte lišće kako biste uočili eventualne znakove napada štetnika i poduzmite mjere za njihovo suzbijanje ako je potrebno.

 

MONSTERA DEL. ALBO VARIEGATA BICOLOR

Sigurni smo da će MONSTERA D.ALBO VARIEGATA BICOLOR biti sjajan dodatak bilo kojem domu ili vrtu. Ova prekrasna biljka, koja je poznata i pod nazivom “Variegata Monstera”, ima velike listove s mramornim uzorkom u bijeloj i zelenoj boji.

Ova biljka nije samo lijepa, već je i vrlo jednostavna za održavanje. Zahtijeva malo vode i svjetlosti, a može se lako uzgajati i u unutarnjim i vanjskim uvjetima.

Ova biljka je idealan izbor za one koji traže biljku koja će privući pažnju i biti lagana za održavanje. Dodatno, ova biljka također može poboljšati kvalitetu zraka u vašem domu ili uredu.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.