Trgovina PHILODENDRON “Gigas”

PHILODENDRON “Gigas”

SKU: 2504

PRESAĐIVANJE: svake 2-3 godine u rano proljeće

ZALIJEVANJE: opisano u tekstu

VELIČINA BILJKE: 30 cm / fi 12

30,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

PHILODENDRON “Gigas”

Biljka Philodendron gigas porijeklom je iz prašuma Paname, gdje je otkrivena 1997. Tamo se penje visoko u krošnje drveća. To je još uvijek rijedak i skup kultivar, ali ljubitelji sobnih biljaka vole biljke Philodendron gigas zbog njihovih golemih, baršunastih, tamnozelenih listova i široke navike loze.

Osnova njege biljke Gigas je toplo, vlažno okruženje na svijetlom mjestu uz redovito zalijevanje. Svako svijetlo mjesto izvan punog sunca zadovoljit će vaše potrebe za svjetlom za Gigas biljke.

Tijekom vegetacijske sezone, zalijevajte gigas kad god su gornja 2 inča tla suha. Međutim, zimi se njegove potrebe za zalijevanjem drastično mijenjaju. Možete pustiti da se tlo gotovo potpuno osuši, a zatim lonac temeljito namočiti. Samo pazite da nikada ne ostavljate vodu u tanjuriću, jer Philodendron Gigas neće tolerirati mokro tlo. Prihvatljivi temperaturni raspon za Philodendron Gigas je od 20 do 27ºC.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.