Trgovina COMPO MOSS ART

COMPO MOSS ART

SKU: N/A

27,00 

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

COMPO MOSS ART

Sačuvana mahovina bila je biljka koja je prošla delikatan proces konzerviranja i stabilizacije. Zahvaljujući ovom procesu biljka dugo zadržava isti oblik i izgleda kao svježa biljka. Očuvana mahovina unosi moćnu, prirodnu energiju u svako okruženje. Sve biljke su 100% očuvane prave biljke, ne sintetičke. Mahovina izgleda i doima se živom s mekim teksturama, fleksibilnošću i živim bojama, zadržavajući svoje prirodne detalje i oblike godinama. Ne zahtjeva vodu, obrezivanje, sunčevu svjetlost, održavanje ili kemikalije, također ne privlači insekte, ne proizvodi pelud ili spore. Mahovina se ručno bere i bira iz šuma održivim postupokom.

Apsorpcija zvuka – buka izvan i unutar naših domova je u porastu. Studije pokazuju da izloženost buci povećava tjeskobu i stres te smanjuje količinu i kvalitetu sna. Dodavanje compo moss art-a u Vaš dom pomaže u apsorpciji zvuka, odličan je način da poboljšate akustiku za svoju obitelj, stvarajući sigurnije okruženje.

Filtriranje zraka – mahovina je izvrstan filtar zraka i pomaže u apsorpciji onečišćenja koja se prenose zrakom.

Biofilija – boravak oko zelenila i biljaka pomaže smanjiti razinu stresa, povećati kreativnost i opći osjećaj dobrobiti.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
SLIKA

1, 2

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.