SAGINA SUBULATA ‘Mossy Frodo’

SKU: 3212

VELIČINA BILJKE: FI 12 / 12 cm

4,00 

NC u 30 dana: 6,40 

10 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌿 SAGINA SUBULATA ‘Mossy Frodo’

Oplemenite svoj vrt s Sagina subulata ‘Mossy Frodo’, prekrasnim pokrivačem tla koji će dodati šarm i zelenilo svakom kutku vašeg vanjskog prostora. Ova niska biljka stvara mekane, mahovinaste tepihe, savršene za popunjavanje praznina među kamenjem ili za kreiranje zelenih staza.

Ključne značajke:

  • Zeleni pokrivač tla: ‘Mossy Frodo’ poznata je po svom gustu, zelenom rastu koji formira prekrasne, mahovinaste tepihe. Idealna je za popunjavanje praznina među kamenjem ili kao zamjena za travu u sjenovitim dijelovima vrta.
  • Mala, nježna cvjetanja: Tijekom ljeta, ova biljka proizvodi sitne bijele cvjetove koji dodaju dodatnu ljepotu i šarm vašem vrtu.
  • Jednostavno održavanje: Ova biljka zahtijeva minimalno održavanje i prilagodljiva je raznim uvjetima tla. Najbolje uspijeva u dobro dreniranom tlu i polusjeni.
  • Izvrsna otpornost: Ova biljka podnosi blage zime i suha ljeta, čineći je savršenom za različite klimatske uvjete.

🌱 Savjeti za njegu:

  • Položaj: Postavite je na mjesto s polusjenom do djelomičnom suncu.
  • Zalijevanje: Održavajte tlo umjereno vlažnim, ali izbjegavajte prekomjerno zalijevanje.
  • Tlo: Preferira dobro drenirano tlo, ali se može prilagoditi različitim vrstama tla.

 

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.