ANTHURIUM ‘Crystallinum’

SKU: 3209

VELIČINA BILJKE: FI 12 / 30 cm

12,00 

3 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌿 ANTHURIUM ‘Crystallinum’

 

Ključne Značajke:

  • Dekorativni Listovi: Veliki, srcoliki listovi s baršunastom teksturom i kontrastnim bijelim žilama čine Anthurium ‘Crystallinum’ pravom atrakcijom. Njegovi upečatljivi listovi donose tropski osjećaj u svaki interijer.
  • Tropska Privlačnost: Ova biljka dodaje egzotičnu privlačnost vašem domu, idealna je za uređenje modernih i klasičnih prostora, te je savršena za ljubitelje biljaka koji žele nešto posebno.
  • Čišćenje Zraka: Anthurium ‘Crystallinum’ nije samo lijepa biljka, već i pomaže u pročišćavanju zraka, čineći vaš prostor zdravijim i svježijim.

🌺 Savjeti za Njegu:

  • Svjetlost: Preferira svijetla, indirektna svjetlost. Izbjegavajte direktnu sunčevu svjetlost koja može oštetiti osjetljive listove.
  • Tlo: Koristite dobro dreniranu, bogatu zemlju s dodatkom perlita ili orhidejskog supstrata za optimalan rast.
  • Zalijevanje: Održavajte tlo ravnomjerno vlažnim, ali pazite da ne dođe do prekomjernog zalijevanja. Biljka voli visoku vlažnost, pa je povremeno prskanje listova poželjno.
  • Temperatura: Najbolje uspijeva na temperaturama između 18-25°C. Zaštitite biljku od hladnih propuha i naglih temperaturnih promjena.
  • Gnojidba: Redovito gnojite tijekom vegetacijske sezone (proljeće i ljeto) tekućim gnojivom za sobne biljke svaka 2-4 tjedna.

Anthurium ‘Crystallinum’ je biljka koja će svojim elegantnim izgledom i egzotičnom ljepotom zasigurno postati centralni ukras vašeg doma. Njena ljepota i jednostavna njega čine je idealnim izborom za svakog ljubitelja biljaka.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.