Trgovina PICEA GL ‘Daisy’s White’

PICEA GL ‘Daisy’s White’

SADNJA: teglirane sadnice tijekom cijele godine

ZALIJEVANJE: umjereno

VELIČINA BILJKE: FI 19 / 40 cm

17,00 

4 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌿 PICEA GLAUCA ‘Daisy’s White’ 

Picea glauca ‘Daisy’s White’ je prekrasna bijela smreka koja unosi eleganciju i jedinstvenu boju u svaki vanjski prostor. Ova zimzelena biljka je poznata po svojoj nježnoj, kremasto bijeloj novoj izraslini koja se razvija u proljeće, stvarajući očaravajući kontrast s tamnijim zelenim iglicama.

Ključne značajke:

  • Nježna bijela izraslina: Nova izraslina u proljeće je kremasto bijele boje, dodajući jedinstven i privlačan izgled vašem vrtu. Ovaj kontrast između bijele i zelene boje čini ‘Daisy’s White’ posebno atraktivnom.
  • Kompaktan rast: Ova sorta smreke raste sporo i kompaktno, dosežući visinu od oko 1,2-1,8 metara kada potpuno sazrije. Idealna je za manje vrtove, kamenjare ili kao žarišna točka u većim sadnjama.
  • Zimzelena ljepota: ‘Daisy’s White’ zadržava svoje iglice tijekom cijele godine, pružajući stalnu boju i teksturu u vašem vrtu, čak i tijekom zime.
  • Jednostavno održavanje: Picea glauca ‘Daisy’s White’ je izdržljiva biljka koja zahtijeva minimalnu njegu. Potrebno ju je saditi na sunčanom mjestu s dobro dreniranim tlom.

🌸 Kako brinuti:

  • Sadite ‘Daisy’s White’ na sunčanom ili djelomično sjenovitom mjestu s dobro dreniranim tlom.
  • Ova smreka je otporna na sušu i hladnoću, ali je važno izbjegavati prekomjerno zalijevanje.
  • Redovito orezivanje nije potrebno, ali možete ukloniti mrtve ili oštećene grane kako biste održali zdrav izgled biljke.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.