PILEA PEPEROMIOIDES

SKU: N/A

ZALIJEVANJE: umjereno

VELIČINA BILJKE: cca fi 10,5/20 cm

 

Ovog proizvoda trenutno nema na skladištu te je nedostupan

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Kategorije: , Oznaka:

Opis

PILEA PEPEROMIOIDES

Poznata i kao kineski novčić ili pancratium, je prekrasna i neobična biljka s okruglim lišćem koje podsjeća na novčić. Ova biljka je popularna zbog svojeg jedinstvenog izgleda i jednostavnosti održavanja, što je čini omiljenom među vrtlarima i ljubiteljima sobnih biljaka.

Preferira svijetlo, indirektno svjetlo u zatvorenom prostoru. Može se uzgajati u djelomičnoj hladovini, ali izbjegavajte izravno sunce koje može izazvati oštećenje lišća. Ova biljka voli tople uvjete, ali dobro podnosi i nešto niže temperature.

Održavanje je relativno jednostavno. Zalijevanje treba biti umjereno, jer ova biljka preferira sušnije tlo. Dopustite da se gornji sloj tla lagano osuši prije zalijevanja. Prekomjerno zalijevanje može dovesti do truljenja korijena, pa je važno izbjegavati stajaću vodu u posudi.

Veličina biljke varira ovisno o uvjetima uzgoja, kompaktnog je rasta te može doseći visinu 20-30 cm. Njeni okrugli, sjajni listovi se pružaju sa dugih tankih stabljika što joj daje jedinstven izgled. Ova biljka će sigurno privući pažnju svojim jednostavnim, ali efektnim izgledom.

Pilea peperomioides je obično otporna biljka koja rijetko pati od štetnika ili bolesti. No, povremeno provjeravajte njezino lišće kako biste uočili eventualne znakove problema i poduzmite potrebne mjere kako bi očuvali njezinu vitalnost.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
SLIKA

1

,

2

,

3

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.