PATULJASTA TREŠNJA “Sunburst”

SKU: 3225

VELIČINA: FI 18 / 90 cm

ZALIJEVANJE: Umjereno

SADNJA: Teglirane sadnice tijekom cijele godine

25,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌸🍒 PATULJASTA TREŠNJA “Sunburst”

Patuljasta trešnja ‘Sunburst’ je popularna sorta trešnje koja se ističe svojim kompaktnim rastom i velikim, sočnim plodovima. Idealna je za manje vrtove ili uzgoj u posudama zbog svog ograničenog rasta i visokih prinosa.

Ključne značajke:

 • Izgled: ‘Sunburst’ je patuljasta sorta koja doseže visinu do 2 metra. Ima široku, razgranatu krošnju koja omogućava lak pristup plodovima.
 • Cvjetovi: Biljka cvjeta u proljeće, proizvodeći obilje bijelih cvjetova koji su vrlo dekorativni i privlače pčele i druge oprašivače.
 • Plodovi: Plodovi su veliki, tamnocrveni, sočni i vrlo slatki. Bere se sredinom ljeta i idealni su za svježu konzumaciju, pečenje ili konzerviranje.
 • Lišće: Listovi su tamnozeleni, ovalni i sjajni, dodajući estetsku vrijednost tijekom cijele sezone.

Njega:

 • Svjetlo: Trešnja ‘Sunburst’ najbolje uspijeva na punom suncu. Potrebno joj je najmanje 6 sati direktne sunčeve svjetlosti dnevno kako bi proizvodila obilje plodova.
 • Tlo: Preferira dobro drenirano, plodno tlo. Tlo bi trebalo biti blago kiselo do neutralno.
 • Zalijevanje: Potrebno je redovito zalijevanje, osobito tijekom sušnih perioda. Međutim, važno je izbjegavati prekomjerno zalijevanje koje može uzrokovati truljenje korijena.
 • Rezidba: Održavanje oblika krošnje i prozračnosti je važno. Rezidba se obavlja u kasnu zimu ili rano proljeće prije početka vegetacije.

Savjeti:

 • Oprašivanje: ‘Sunburst’ je samooplodna sorta, ali sadnja druge sorte trešnje u blizini može povećati prinos.
 • Zaštita: U područjima s hladnim zimama, zaštitite biljku od jakih mrazeva.
 • Gnojidba: Koristite uravnoteženo gnojivo u proljeće kako biste potaknuli rast i cvjetanje.

Patuljasta trešnja ‘Sunburst’ je izvrstan izbor za vrtlare s ograničenim prostorom. Njena sposobnost da proizvede obilje velikih, slatkih plodova na kompaktnoj biljci čini je omiljenom u mnogim vrtovima. Njena estetska privlačnost i jednostavna njega dodatno doprinose njenoj popularnosti.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.