Mini ruža “Liss”

SKU: 1999

VELIČINA: FI 10,50 / 30 cm

ZALIJEVANJE: Umjereno

SADNJA: Teglirane sadnice tijekom cijele godine

8,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

Mini ruža “Liss”

Patuljasta ruža ‘Rosa Liss’ je očaravajuća sorta poznata po svojim dvobojnim cvjetovima i kompaktnom rastu. Idealna je za male vrtove, posude na balkonima ili kao niska živica, unoseći živopisne boje u svaki prostor.

Ključne značajke:

 • Izgled: ‘Rosa Liss’ je patuljasta sorta koja doseže visinu od 30 do 60 cm. Ima gustu, razgranatu strukturu s mnoštvom sitnih, tamnozelenih listova.
 • Cvjetovi: Cvjetovi su mali, promjera oko 2-3 cm, s dvobojnim laticama koje često kombiniraju nijanse crvene, ružičaste, bijele ili žute boje. Cvjetaju od proljeća do jeseni, pružajući kontinuiranu ljepotu.
 • Lišće: Listovi su mali, tamnozeleni i sjajni, stvarajući lijep kontrast s cvjetovima.

Njega:

 • Svjetlo: ‘Rosa Liss’ najbolje uspijeva na punom suncu, ali može tolerirati i djelomičnu sjenu.
 • Tlo: Preferira dobro drenirano, plodno tlo. Optimalno tlo je blago kiselo do neutralno.
 • Zalijevanje: Potrebno je redovito zalijevanje, osobito tijekom sušnih perioda. Pazite da tlo bude vlažno, ali ne previše mokro.
 • Rezidba: Redovita rezidba nakon cvjetanja potiče novu cvatnju i održava kompaktan oblik biljke. Uklanjanje uvelih cvjetova također potiče daljnje cvjetanje.

Prednosti:

 • Kompaktan rast: Idealna za male prostore i posude.
 • Kontinuirano cvjetanje: Produženo razdoblje cvatnje od proljeća do jeseni.
 • Dekorativna vrijednost: Prekrasni dvobojni cvjetovi i gusti zeleni listovi čine je ukrasom svakog prostora.

Savjeti:

 • Gnojidba: Koristite uravnoteženo gnojivo za ruže u proljeće i ljeto kako biste potaknuli bujnu cvatnju.
 • Zaštita: U područjima s jakim zimama, zaštitite biljku malčiranjem ili prekrivanjem.
 • Štetnici i bolesti: Redovito pregledavajte biljku na prisutnost štetnika kao što su lisne uši i bolesti poput pepelnice. Koristite odgovarajuće ekološke ili kemijske tretmane po potrebi.

Patuljasta ruža ‘ Rosa Liss’ je savršena za sadnju u malim vrtovima, posudama na balkonima ili terasama. Također je izvrsna kao niska živica ili obrub u cvjetnjacima. Njena sposobnost da proizvodi obilje dvobojnih cvjetova na kompaktnoj biljci čini je omiljenom među vrtlarima. Njena jednostavna njega i dekorativna vrijednost dodatno doprinose njenoj popularnosti.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.